Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

przewodniczący Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Prof. dr hab. Waldemar Gustaw
tel. 81-462-33-06       
e-mail:

z-ca przewodniczącego Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Prof. dr hab. Michał Świeca
tel. 81-462-33-27      
e-mail:

obsługa administracyjna Rady Dyscypliny:

Dział Ewaluacji Nauki i Stopni Naukowych
dr inż. Urszula Bojarska-Wójciszko, starszy specjalista, tel. 81-445-61-35
e-mail:

  • Skład osobowy Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

     

    1. prof. dr hab. Waldemar Gustaw
    2. prof. dr hab. Urszula Gawlik-Dziki
    3. prof. dr hab. Paweł Glibowski
    4. prof. dr hab. Izabella Jackowska
    5. prof. dr hab. Radosław Kowalski
    6. prof. dr hab. Stanisław Mleko
    7. prof. dr hab. Urszula Pankiewicz
    8. prof. dr hab. Magdalena Polak-Berecka
    9. prof. dr hab. Joanna Stadnik
    10. prof. dr hab. Dominik  Szwajgier
    11. prof. dr hab. Michał Świeca
    12. prof. dr hab. Adam Waśko
    13. dr hab. Aneta Brodziak prof. uczelni
    14. dr hab. inż. Małgorzata Karwowska prof. uczelni
    15. dr hab. inż. Dariusz  Kowalczyk prof. uczelni
    16. dr hab. Aldona Sobota prof. uczelni
    17. dr hab. inż. Bartosz  Sołowiej prof. uczelni
    18. dr hab. inż. Dariusz M. Stasiak prof. uczelni
    19. dr hab. Monika  Sujka prof. uczelni
    20. dr hab. inż. Karolina Wójciak prof. uczelni
    21. dr hab. Urszula Złotek prof. uczelni
    22. dr hab. Monika Kordowska-Wiater
    23. dr inż. Tomasz Czernecki
    24. dr inż. Agnieszka  Latoch
    25. dr inż.  Maciej  Nastaj
    26. dr Wojciech  Radzki
    27. dr inż. Piotr Zarzycki

najbliższe posiedzenie Rady Dyscypliny zaplanowano na 24 maja 2023 r.