Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

przewodniczący Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Prof. dr hab. Waldemar Gustaw
tel. 81-462-33-06       
e-mail: waldemar.gustaw@up.lublin.pl

Dział Ewaluacji Nauki i Stopni Naukowych
dr inż. Urszula Bojarska-Wójciszko, starszy specjalista, tel. 81-445-61-35
e-mail: urszula.bojarska@up.lublin.pl

  • Skład osobowy Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

    stan na 1.04.2021

    1. prof. dr hab. Waldemar Gustaw – przewodniczący Rady Dyscypliny
    2. dr hab. Michał Świeca prof. uczelni – zastępca przewodniczącego Rady Dyscypliny
    3. prof. dr hab. Urszula Gawlik-Dziki
    4. prof. dr hab. Izabella Jackowska
    5. prof. dr hab. Stanisław Mleko
    6. prof. dr hab. Urszula Pankiewicz
    7. prof. dr hab. Joanna Stadnik
    8. dr hab. Aneta Brodziak prof. uczelni
    9. dr hab.  Paweł Glibowski prof. uczelni
    10. dr hab. inż. Małgorzata Karwowska prof. uczelni
    11. dr hab. inż. Dariusz Kowalczyk prof. uczelni
    12. dr hab. Radosław Kowalski prof. uczelni
    13. dr hab. Magdalena Polak-Berecka prof. uczelni
    14. dr hab.  Aldona Sobota prof. uczelni
    15. dr hab. inż. Bartosz Sołowiej prof. uczelni
    16. dr hab. inż. Dariusz M. Stasiak prof. uczelni
    17. dr hab. Monika Sujka prof. uczelni
    18. dr hab. inż. Dominik Szwajgier prof. uczelni
    19. dr hab. Adam Waśko prof. uczelni
    20. dr hab. inż. Karolina Wójciak prof. uczelni
    21. dr hab. Urszula Złotek prof. uczelni
    22. dr hab.  Monika Kordowska-Wiater
    23. dr inż. Tomasz Czernecki
    24. dr inż. Agnieszka Latoch
    25. dr Maciej Nastaj
    26. dr Wojciech Radzki
    27. dr Piotr Zarzycki

Terminy posiedzeń Rady Dyscypliny:

                   ustalane są na bieżąco w marę potrzeb