Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

przewodniczący Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Prof. dr hab. Waldemar Gustaw
tel. 81-462-33-06       
e-mail:

z-ca przewodniczącego Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Prof. dr hab. Michał Świeca
tel. 81-462-33-27      
e-mail:

obsługa administracyjna Rady Dyscypliny:

Dział Ewaluacji Nauki i Stopni Naukowych
dr inż. Urszula Bojarska-Wójciszko, starszy specjalista, tel. 81-445-61-35
e-mail:

  • Skład osobowy Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

    1. prof. dr hab. Waldemar Gustaw
    2. prof. dr hab. Urszula Gawlik
    3. prof. dr hab. Paweł Glibowski
    4. prof. dr hab. Izabella Jackowska
    5. prof. dr hab. Radosław Kowalski
    6. prof. dr hab. Stanisław Mleko
    7. prof. dr hab. Urszula Pankiewicz
    8. prof. dr hab. Magdalena Polak-Berecka
    9. prof. dr hab. inż. Bartosz  Sołowiej
    10. prof. dr hab. Joanna Stadnik
    11. prof. dr hab. Dominik  Szwajgier
    12. prof. dr hab. Michał Świeca
    13. prof. dr hab. Adam Waśko
    14. dr hab. Aneta Brodziak prof. uczelni
    15. dr hab. inż. Małgorzata Karwowska prof. uczelni
    16. dr hab. inż. Dariusz  Kowalczyk prof. uczelni
    17. dr hab. Aldona Sobota prof. uczelni
    18. dr hab. inż. Dariusz M. Stasiak prof. uczelni
    19. dr hab. Monika  Sujka prof. uczelni
    20. dr hab. inż. Karolina Wójciak prof. uczelni
    21. dr hab. Urszula Złotek prof. uczelni
    22. dr hab. Monika Kordowska-Wiater prof. uczelni
    23. dr hab.  Maciej  Nastaj
    24. dr hab. Piotr Zarzycki
    25. dr inż. Tomasz Czernecki
    26. dr inż. Agnieszka  Latoch
    27. dr Wojciech  Radzki

Będą ustalane na bieżąco – w miarę potrzeb