Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Przewodniczący Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

Prof. dr hab. Waldemar Gustaw
tel. 81-462-33-06       
e-mail: waldemar.gustaw@up.lublin.pl

Dział Ewaluacji Nauki i Stopni Naukowych
dr inż. Urszula Bojarska-Wójciszko, starszy specjalista, tel. 81-445-61-35
e-mail: urszula.bojarska@up.lublin.pl

  • Skład osobowy Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia

    stan na 1.04.2021

    prof. dr hab. Waldemar Gustaw – Przewodniczący Rady Dyscypliny

    prof. dr hab. Urszula Gawlik-Dziki

    prof. dr hab. Izabella Jackowska

    prof. dr hab. Stanisław Mleko

    prof. dr hab. Joanna Stadnik

    dr hab. Aneta Brodziak prof. uczelni

    dr hab.  Paweł Glibowski prof. uczelni

    dr hab. inż. Małgorzata Karwowska prof. uczelni

    dr hab. inż. Dariusz Kowalczyk prof. uczelni

    dr hab. Radosław Kowalski prof. uczelni

    dr hab. Urszula Pankiewicz prof. uczelni

    dr hab. Magdalena Polak-Berecka prof. uczelni

    dr hab.  Aldona Sobota prof. uczelni

    dr hab. inż. Bartosz Sołowiej prof. uczelni

    dr hab. inż. Dariusz M. Stasiak prof. uczelni

    dr hab. Monika Sujka prof. uczelni

    dr hab. inż. Dominik Szwajgier prof. uczelni

    dr hab. Michał   Świeca prof. uczelni

    dr hab. Adam    Waśko prof. uczelni

    dr hab. inż. Karolina Wójciak prof. uczelni

    dr hab. Urszula Złotek prof. uczelni

    dr hab.  Monika Kordowska-Wiater

    dr inż. Tomasz Czernecki

    dr inż. Agnieszka Latoch

    dr Maciej Nastaj

    dr Wojciech Radzki

    dr Piotr Zarzycki

Terminy posiedzeń Rady Dyscypliny w roku 2021