NABÓR – Wizyta studyjna do Fabryki Cukierków „Pszczółka”

NABÓR – Wizyta studyjna do Fabryki Cukierków „Pszczółka” .A. (dla studentów i studentek I roku, II stopnia kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka)

 

15-10-2025

 

W związku z realizowanym projektem pt.: „Efektywne kształcenie specjalistów dla branż kluczowych” nr FERS.01.05-IP.08-0043/23 współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Plus z programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego, informujemy o rozpoczynającej się rekrutacji do udziału
w wizycie studyjnej do Fabryki Cukierków „Pszczółka” dla studentów/ek pierwszego roku, II stopnia studiów stacjonarnych kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka (nabór 2024/2025). Szczegółowe informacje znajdują się w Regulaminie rekrutacji i uczestnictwa
studentów i studentek studiów I i II stopnia studiów stacjonarnych zmodyfikowanego kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka UPL (poniżej):

 

Termin wizyty: 22.10.2025 r. w godz. 9.00-12.00

Miejsce: Fabryka Cukierków „Pszczółka”, ul. L. Spiessa 7, 20-270 Lublin,

Program wizyty: POBIERZ

 

Dokumenty rekrutacyjne: POBIERZ

 

Regulamin rekrutacji i uczestnictwa studentów i studentek studiów I i II stopnia studiów stacjonarnych zmodyfikowanego kierunku Technologia  żywności UPL (nabory: 2024/2025, 2025/2026, 2026/2027) do zadań: 3, 4 (z wyłączeniem staży): POBIERZ

 

Rekrutację prowadzimy do dn. 21.10.2025 r.

 

W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z Biurem projektu:

Katarzyna Karwat, tel. 81 445 66 78, e-mail: katarzyna.karwat@up.lublin.pl,

ul. Akademicka 13, Lublin (REKTORAT UPL), III piętro, pokój 473.