Postępowanie habilitacyjne dr Anety Brodziak
HARMONOGRAM POSTĘPOWANIA HABILITACYJNEGO
1. |
24 listopada 2017 roku – do Centralnej Komisji do spraw Stopni i Tytułów wpłynął wniosek dr Anety Brodziak o przeprowadzenie postępowania habilitacyjnego w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
2. |
24 listopada 2017 roku – wszczęto postępowanie habilitacyjne dr Anecie Brodziak w dziedzinie nauki rolnicze w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
3. |
13 grudnia 2017 roku Rada Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie podjęła uchwałę w sprawie powołania: dr. hab. Pawła Glibowskiego na recenzenta w postępowaniu o nadanie dr Anecie Brodziak stopnia doktora habilitowanego nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia |
4. |
17 stycznia 2018 roku do Dziekana Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wpłynęła z dnia 08 stycznia 2018 r. decyzja Centralnej Komisji do spraw Stopni i Tytułów, która na podstawie art.18 a ust. 5 ustawy z dnia 14 marca 2003 r. o stopniach naukowych i tytule naukowym oraz o stopniach i tytule w zakresie sztuki (Dz. U. z 2017r., poz. 1789), powołała Komisję habilitacyjną, w skład której weszli: 1. przewodniczący Komisji – prof. dr hab. Teresa Fortuna – Uniwersytet Rolniczy w Krakowie 2. sekretarz Komisji – dr hab. Joanna Stadnik prof. nadzw. – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 3. recenzent – prof. dr hab. Małgorzata Darewicz – Uniwersytet Warmińsko – Mazurski w Olsztynie 4. recenzent – prof. dr hab. Józefa Chrzanowska – Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 5. recenzent – dr hab. Paweł Glibowski prof. nadzw.- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 6. członek komisji – dr hab. Dorota Cais- Sokolińska – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 7. członek komisji – prof. dr hab. Jerzy Jamroz – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
5. |
19 stycznia 2018 roku Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie powiadomiła: prof. dr hab. Małgorzatę Darewicz i prof. dr hab. Józefę Chrzanowską o decyzji Centralnej Komisji o powołaniu na recenzenta w postępowaniu o nadanie dr Anecie Brodziak stopnia doktora habilitowanego nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia |
6. |
18 lutego 2018 roku wpłynęła ocena w zakresie oceny dorobku naukowego, dydaktycznego i organizacyjnego dr Anety Brodziak opracowana przez dr. hab. Pawła Glibowskiego prof. nadzw. UP |
7. |
02 marca 2018 roku wpłynęła ocena w zakresie oceny dorobku naukowego, dydaktycznego i organizacyjnego dr Anety Brodziak opracowana przez hab. dr hab. Małgorzatę Darewicz |
8. |
02 marca 2018 roku wpłynęła ocena w zakresie oceny dorobku naukowego, dydaktycznego i organizacyjnego dr Anety Brodziak opracowana przez hab. dr hab. Józefę Chrzanowską |
9. |
22 marca 2018 roku odbyło się posiedzenie komisji habilitacyjnej, gdzie w jednomyślnym jawnym głosowaniu pozytywnie zaopiniowano wniosek o nadanie dr Anecie Brodziak stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych, dyscyplinie technologia żywności i żywienia oraz podjęto w tej sprawie stosowną uchwałę |
10. |
11 kwietnia 2018 roku podjęcie przez Radę Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie Uchwały o nadaniu stopnia doktora habilitowanego dr Anecie Brodziak |
DOKUMENTY:
- Wniosek o przeprowadzenie postepowania habilitacyjnego
- Autoreferat
- Recenzje 1 | 2 | 3
- Uchwała Rady Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii, UP w Lublinie