foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76



Konferencja „ŻYWNOŚĆ-ZDROWIE-PRZYSZŁOŚĆ”

PUBLIKACJA I WYMOGI EDYTORSKIE

Streszczenia wykładów plenarnych i komunikatów naukowych będą opublikowane w materiałach konferencyjnych.
Pełne teksty prac, po uzyskaniu pozytywnej recenzji, będą opublikowane w monografii naukowej.  Jedno zgłoszenie upoważnia do prezentacji jednego komunikatu naukowego (ustnie lub w formie posteru) oraz publikacji jednego pełnego tekstu w monografii naukowej.

 


Teksty prac przygotowane zgodnie z powyższymi zasadami, należy przesłać na adres Komitetu Organizacyjnego w formie jednego egzemplarza wydruku oraz pliku elektronicznego na płycie CD w formacie MS Word (.doc/.docx).

Schemat nazwy pliku: Nazwisko_Imię_streszczenie.doc/Nazwisko_Imię_monografia.doc

 


« wstecz