Godz. 11:00

Wymiary zdrowia

Zobacz więcej

Godz. 12:00

Bezpieczeństwo na talerzu, czyli wszystko co powinieneś wiedzieć o higienie żywności

Zobacz więcej

Fitoterapia, czyli leczenie ziołami

Zobacz więcej

Gdzie się kryje cukier, czyli słodkie poszukiwania z Analitykami Żywności

Zobacz więcej

Hamowanie aktywności enzymów odpowiedzialnych za brązowienie enzymatyczne

Zobacz więcej

Kolorowy makaron: DIY

Zobacz więcej

Smoothies, czyli zdrowa przyszłość

Zobacz więcej

Witamina C – fakty i mity

Zobacz więcej

Wykorzystanie aquafaby w wegańskich produktach żywnościowych

Zobacz więcej

Godz. 13:00

Czym jest jakość z perspektywy konsumenta i producenta?

Zobacz więcej

Jak powstają napoje roślinne

Zobacz więcej

Poznaj świat bakterii - podstawowe manipulacje mikrobiologiczne

Zobacz więcej

Mleko w czystej postaci, czyli badania zafałszowań w produkcie

Zobacz więcej

Smoothies, czyli zdrowa przyszłość

Zobacz więcej