Szkolenie z kryminalistyki dla Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury
21.06.2023

Szkolenie z kryminalistyki dla Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury

Zobacz więcej
Nabór wniosków w ramach inicjatyw „Interprojekt” oraz „Staż za miedzą” do 30.06.2023r.
21.06.2023

Nabór wniosków w ramach inicjatyw „Interprojekt” oraz „Staż za miedzą” do 30.06.2023r.

Zobacz więcej
Mgr inż. Paulina Bogusz, IUNG w Puławach – Państwowy Instytut Badawczy w Puławach, Zakład Biochemii i Jakości Plonów
20.06.2023

Mgr inż. Paulina Bogusz, IUNG w Puławach – Państwowy Instytut Badawczy w Puławach, Zakład Biochemii i Jakości Plonów

Zobacz więcej
Nagroda Prezesa Oddziału PAN w Lublinie za 2022 rok – termin składania wniosków
20.06.2023

Nagroda Prezesa Oddziału PAN w Lublinie za 2022 rok – termin składania wniosków

Zobacz więcej
Seminarium Naukowe pt.: „Procesy fermentacyjne w technologii żywności” i Jubileusz 30-lecia Oddziału Lubelskiego PTTŻ - relacja
20.06.2023

Seminarium Naukowe pt.: „Procesy fermentacyjne w technologii żywności” i Jubileusz 30-lecia Oddziału Lubelskiego PTTŻ - relacja

Zobacz więcej
19.06.2023

Trwa nabór na wyjazdy Pracowników UP do krajów partnerskich (spoza UE)

Zobacz więcej
Mgr Dorota Gajowniczek- Ałasa uczestniczką szkolenia w Uniwersytecie Medycznym w Graz (Austria)
16.06.2023

Mgr Dorota Gajowniczek- Ałasa uczestniczką szkolenia w Uniwersytecie Medycznym w Graz (Austria)

Zobacz więcej
Żywność bogata w kwasy N-3 wspomaga leczenie depresji. Cykl „Poznaj świat nauk o żywności”.
16.06.2023

Żywność bogata w kwasy N-3 wspomaga leczenie depresji. Cykl „Poznaj świat nauk o żywności”.

Zobacz więcej
16.06.2023

Szkolenie z pisania wniosków do konkursów MSCA Postdoctoral Fellowships

Zobacz więcej
ZAPROSZENIE/WEBINAR 20.06 : Polskie drogi do wspierania pracy i dobrostanu młodych naukowców 'Jak osiągnąć zen w nauce?'
16.06.2023

ZAPROSZENIE/WEBINAR 20.06 : Polskie drogi do wspierania pracy i dobrostanu młodych naukowców "Jak osiągnąć zen w nauce?"

Zobacz więcej
Uczestnicy projektu „FOOD Quality in Digital Age” odwiedzili Węgierski Uniwersytet Rolniczo-Przyrodniczy w Budapeszcie!
16.06.2023

Uczestnicy projektu „FOOD Quality in Digital Age” odwiedzili Węgierski Uniwersytet Rolniczo-Przyrodniczy w Budapeszcie!

Zobacz więcej
Nowa strona internetowa projektu „FOOD Quality in Digital Age”
16.06.2023

Nowa strona internetowa projektu „FOOD Quality in Digital Age”

Zobacz więcej