mgr inż. Anna Myka-Raduj
04.10.2024

mgr inż. Anna Myka-Raduj

Zobacz więcej
mgr Tadeusz Grabowski
04.10.2024

mgr Tadeusz Grabowski

Zobacz więcej
Prof. Osama Ibrahim, Department of Dairy Sciences, Institute of Food Industry and Nutrition Research w Kairze, Egipt
04.10.2024

Prof. Osama Ibrahim, Department of Dairy Sciences, Institute of Food Industry and Nutrition Research w Kairze, Egipt

Zobacz więcej
Dodatkowe punkty przy aplikowaniu na niektóre kierunki studiów w roku akademickim 2025/2026
04.10.2024

Dodatkowe punkty przy aplikowaniu na niektóre kierunki studiów w roku akademickim 2025/2026

Zobacz więcej
Czy polskie surowce zielarskie są wolne od zagrożeń chemicznych? Cykl: 'Nauki Rolnicze XXI Wieku'
04.10.2024

Czy polskie surowce zielarskie są wolne od zagrożeń chemicznych? Cykl: "Nauki Rolnicze XXI Wieku"

Zobacz więcej
Nabór na wyjazdy na praktyki oraz staże absolwenckie w ramach Programu Erasmus+ w roku akademickim 2024/2025
03.10.2024

Nabór na wyjazdy na praktyki oraz staże absolwenckie w ramach Programu Erasmus+ w roku akademickim 2024/2025

Zobacz więcej
Nabór na wyjazdy długoterminowe w ramach Programu Erasmus+ na studia w semestrze letnim
03.10.2024

Nabór na wyjazdy długoterminowe w ramach Programu Erasmus+ na studia w semestrze letnim

Zobacz więcej
Zmarła prof. dr hab. Maria Podolak-Majczak
03.10.2024

Zmarła prof. dr hab. Maria Podolak-Majczak

Zobacz więcej
Dr hab. Monika Skowrońska, prof. uczelni nominowana do międzynarodowego komitetu naukowo-technicznego
02.10.2024

Dr hab. Monika Skowrońska, prof. uczelni nominowana do międzynarodowego komitetu naukowo-technicznego

Zobacz więcej
II Inauguracja Roku Akademickiego Związku Uczelni Lubelskich - relacja
02.10.2024

II Inauguracja Roku Akademickiego Związku Uczelni Lubelskich - relacja

Zobacz więcej
Program publikowania otwartego Oxford University Press (OUP) uruchomiony
02.10.2024

Program publikowania otwartego Oxford University Press (OUP) uruchomiony

Zobacz więcej
Specjalista w Wydawnictwie
01.10.2024

Specjalista w Wydawnictwie

Zobacz więcej