Konkurs DUT Call 2023 w ramach Driving Urban Transitions dot. zrównoważonej gospodarki i funkcjonowania miast
07.09.2023

Konkurs DUT Call 2023 w ramach Driving Urban Transitions dot. zrównoważonej gospodarki i funkcjonowania miast

Zobacz więcej
Jesteś producentem lub przetwórcą żywności? Zaangażuj się w projekt „FOOD Quality in Digital Age”!
07.09.2023

Jesteś producentem lub przetwórcą żywności? Zaangażuj się w projekt „FOOD Quality in Digital Age”!

Zobacz więcej
Salon Maturzystów 2023 w Lublinie już za nami. Terminy wizyt w kolejnych miastach
06.09.2023

Salon Maturzystów 2023 w Lublinie już za nami. Terminy wizyt w kolejnych miastach

Zobacz więcej
Mgr inż. Weronika Kursa, Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk
06.09.2023

Mgr inż. Weronika Kursa, Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk

Zobacz więcej
Zmarła dr inż. Krystyna Maciejewska
05.09.2023

Zmarła dr inż. Krystyna Maciejewska

Zobacz więcej
Wrześniowa oferta grantów i stypendiów zagranicznych!
04.09.2023

Wrześniowa oferta grantów i stypendiów zagranicznych!

Zobacz więcej
Mgr inż. Anna Krajewska i mgr inż. Robert Waraczewski, Węgierski Uniwersytet Rolnictwa i Nauk Przyrodniczych (MATE)
04.09.2023

Mgr inż. Anna Krajewska i mgr inż. Robert Waraczewski, Węgierski Uniwersytet Rolnictwa i Nauk Przyrodniczych (MATE)

Zobacz więcej
Zostań ekspertem Horyzontu Europa
04.09.2023

Zostań ekspertem Horyzontu Europa

Zobacz więcej
I Bałtyckie Sympozjum Młodych Naukowców 'Ambasador Zdrowia'
04.09.2023

I Bałtyckie Sympozjum Młodych Naukowców "Ambasador Zdrowia"

Zobacz więcej
Konferencja 'Parazytozy zwierząt - aktualne zagrożenia - nowe rozwiązania terapeutyczne i profilaktyczne'
01.09.2023

Konferencja "Parazytozy zwierząt - aktualne zagrożenia - nowe rozwiązania terapeutyczne i profilaktyczne"

Zobacz więcej
Komunikat Rektora: stopnie alarmowe CRP i BRAVO
01.09.2023

Komunikat Rektora: stopnie alarmowe CRP i BRAVO

Zobacz więcej
Żywność pełna chemii. Cykl 'Poznaj świat nauk o żywności'
01.09.2023

Żywność pełna chemii. Cykl "Poznaj świat nauk o żywności"

Zobacz więcej