Nadawanie stopni naukowych

Stopień doktora habilitowanego w dyscyplinie Technologia żywności i żywienia

Zobacz wszystkie
24.11.2023

dr inż. Agnieszka Latoch

wniosek scalony uchwała w sprawie powołania komisji...

Zobacz więcej
28.09.2023

dr Maciej Nastaj

wniosek scalony uchwała w sprawie powołania komisji...

Zobacz więcej
28.09.2023

dr Piotr Zarzycki

wniosek scalony uchwała w sprawie powołania komisji...

Zobacz więcej
28.09.2023

dr Anna Stój

wniosek scalony uchwała w sprawie powołania komisji...

Zobacz więcej
05.04.2023

dr inż. Ewa Małgorzata Baranowska-Wójcik

wniosek scalony uchwała ws. powołania komisji...

Zobacz więcej
05.04.2023

dr inż. Ewa Jabłońska-Ryś

wniosek scalony uchwała w sprawie powołania komisji...

Zobacz więcej
09.06.2022

dr Anna Zofia Teter

wniosek autoreferat uchwała o powołaniu komisji...

Zobacz więcej
25.11.2020

dr Katarzyna Barbara Serwańska-Leja

wniosek autoreferat uchwała o powołaniu komisji...

Zobacz więcej