Konferencja VIII Akademia Sokowa

linia

Konferencja
VIII Akademia Sokowa
 „Soki owocowe i warzywne – jakość, technologia i innowacje”

26 listopada 2024 r.

 

linia

logo patronat honorowy rektora

 

 

Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

 

 

 


 

Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie oraz Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków serdecznie zapraszają do udziału w VIII Akademii Sokowej pt. „Soki owocowe i warzywne – jakość, technologia i innowacje”, która odbędzie się w Auli A Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii, ul. Skromna 8 w Lublinie w dniu 26 listopada 2024 r.

 

Udział w konferencji jest bezpłatny, organizatorzy nie zwracają kosztów dojazdu i noclegu. Konferencja odbędzie się wyłącznie stacjonarnie.

 

Liczba miejsc jest ograniczona. Obowiązuje wcześniejsza rejestracja do 18 listopada 2024 roku.

Wszelkie informacje wraz z programem konferencji, formularzem rejestracyjnym, zgodą na wykorzystanie wizerunku oraz proponowaną bazą hotelową można pobrać w formie załączników, które znajdują się na końcu strony.

 

Rozwój branży owocowo-warzywnej, w tym sokownicznej, jest wypadkową oczekiwań i zachowań konsumentów, stosowanych technologii i oferowanych produktów przez producentów oraz badań prowadzonych w jednostkach badawczych. Akademia Sokowa to doskonała okazja do wymiany doświadczeń, poszerzania wiedzy, integracji przetwórców z przedstawicielami środowisk naukowych. Podczas konferencji nie zabraknie informacji dotyczących nowości technologicznych, aktualnych kierunków badań, zmian legislacyjnych, jakości i wartości odżywczej produktów owocowo-warzywnych. W centrum zainteresowania jak zawsze będzie odbiorca końcowy – konsument.

 

Zachęcamy do udziału w VIII Akademii Sokowej wszystkich zainteresowanych tematyką, w szczególności pracowników naukowych, doktorantów, studentów oraz przedstawicieli instytucji i firm zajmujących się projektowaniem i produkcją przetworów z owoców i warzyw, w tym soków.

Serdecznie zapraszamy!

 


.

PLIKI DO POBRANIA: