Zapraszamy do udziału w warsztatach kulinarnych
wszystkich pracowników, doktorantów i studentów UPL

“Barier łamanie przez gotowanie/
Barrier breaking through cooking”

 realizowanych w ramach w ramach projektu pt. „Instytucjonalne wsparcie UPL w obszarze umiędzynarodowienia poprzez niwelowanie barier komunikacyjnych w wielokulturowym środowisku akademickim “Let ME know YOU – Welcome to ULSL”. Projekt finansowany w ramach programu Welcome to Poland z Narodowej Agencji Wymiany Akademickiej, umowa nr PPI/WTP/2019/1/00047/U/00001, Zadanie nr 2.

Jednodniowe warsztaty kulinarne poprowadzi

Sylwia Stachyra

zwyciężczyni programu TOP CHEF
właścicielka Cookshe by Sylwia Stachyra

Nie musisz być zawodowym kucharzem – na warsztaty wpuszczamy amatorów i miłośników gotowania!

Termin:  

– 01.02.2022r. (I grupa)
– 02.02.2022r. (II grupa)

Godziny:

10:00 – 14:00

Zgłoszenia:

Zgłoszenie na warsztaty, czyli wypełniony formularz zgłoszeniowy (na komputerze), należy przesłać na adres mailowy: do dnia 31.01.2022 r. do godz. 10:00.

Na wszelkie pytania dotyczące warsztatów odpowiada koordynator:
dr inż. Anna Jeżak-Zgórka
tel. 507 219 465


 

Regulamin rekrutacji i udziału w warsztatach kulinarnych „Barier łamanie przez gotowanie”
Zobacz
OŚWIADCZENIE UCZESTNIKA
Zobacz
Oświadczenie OŚWIADCZENIE UCZESTNIKA PROJEKTU (NAWA)
Zobacz
Oświadczenie RODO
Zobacz
KLAUZULA INFORMACYJNA
Zobacz