Trwa drugi nabór kandydatów na studia
Internetowa rejestracja kandydatów na studia pierwszego stopnia trwa do 2 października 2020 r.
Studia stacjonarne pierwszego stopnia:
1. Wydział Agrobioinżynierii – agrobiznes, bioinżynieria, ekonomia, gospodarka przestrzenna, leśnictwo, rolnictwo, turystyka i rekreacja
Kontakt telefoniczny do sekretariatu WKR: 81 445-68-43
2. Wydział Medycyny Weterynaryjnej – analityka weterynaryjna
Kontakt telefoniczny do sekretariatu WKR: 81 445- 66-27
3. Wydział Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki – bezpieczeństwo i higiena pracy, bezpieczeństwo i certyfikacja żywności, hipologia jeździectwo, pielęgnacja zwierząt i animaloterapia, zootechnika
Kontakt telefoniczny do sekretariatu WKR: 81 445-65-01
4. Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu – architektura krajobrazu, enologia i cydrownictwo, ogrodnictwo, sztuka ogrodowa i aranżacje roślinne, zielarstwo i fitoprodukty
Kontakt telefoniczny do sekretariatu WKR: 81 445-60-95
5. Wydział Inżynierii Produkcji – ekoenergetyka, inżynieria rolnicza i leśna, zarządzanie i inżynieria produkcji
Kontakt telefoniczny do sekretariatu WKR: 81 445-61-04
6. Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii – biotechnologia, gastronomia i sztuka kulinarna, technologia żywności i żywienie człowieka
Kontakt telefoniczny do sekretariatu WKR: 81 445-68-61
7. Wydział Biologii Środowiskowej – biobezpieczeństwo i zarządzanie kryzysowe, biologia, ochrona środowiska, zarządzanie i adaptacja do zmian klimatu
Kontakt telefoniczny do sekretariatu WKR: 81 445-60-61
Studia niestacjonarne pierwszego stopnia:
- Wydział Agrobioinżynierii – leśnictwo, rolnictwo
- Wydział Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki – behawiorystyka zwierząt, bezpieczeństwo i higiena pracy, pielęgnacja zwierząt i animaloterapia, zootechnika
- Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu – ogrodnictwo, zielarstwo i fitoprodukty
- Wydział Inżynierii Produkcji – ekoenergetyka, inżynieria środowiska, geodezja i kartografia, transport i logistyka, zarządzanie i inżynieria produkcji
- Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii – dietetyka, gastronomia i sztuka kulinarna, technologia żywności i żywienie człowieka
- Wydział Biologii Środowiskowej – biokosmetologia
Internetowa rejestracja kandydatów na studia drugiego stopnia trwa do 20 września 2020 r.
Studia stacjonarne drugiego stopnia:
- Wydział Agrobioinżynierii – turystyka i rekreacja
- Wydział Biologii Środowiskowej – biologia, specjalność biologia sądowa
- Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii – dietetyka
Studia niestacjonarne drugiego stopnia:
- Wydział Agrobioinżynierii – agroleśnictwo, rolnictwo
- Wydział Inżynierii Produkcji – zarządzanie i inżynieria produkcji
- Wydział Biologii Środowiskowej – biologia, specjalność biologia sądowa
Szczegółowych informacji udzielają sekretariaty Wydziałowych Komisji Rekrutacyjnych