Testowy dostęp do bazy Food Science Source (8.04.2024-10.06.2024)
Informujemy, że od dnia 8.04.2024 roku rozpoczął się testowy dostęp do bazy naukowej Food Science Source.
Food Science Source jest obszerną, pełnotekstową bazą danych zaprojektowaną w celu wspierania potrzeb badawczych przemysłu spożywczego. Dostarcza setki pełnotekstowych czasopism, monografii, magazynów i publikacji branżowych, a także bogactwo raportów o przemyśle spożywczym i rynku. Tematy obejmują przetwarzanie żywności, bezpieczeństwo, usługi, transport i innowacje.
Ta baza danych zapewnia użytkownikom dostęp do istotnych informacji z wielu wiodących w branży źródeł, oferując jednocześnie niezrównany zasięg, integralny dla wszystkich aspektów nauk o żywności, żywieniu i powiązanych obszarach.
Jak uzyskać dostęp?
Dostęp do bazy znajduje się bezpośrednio pod linkiem lub w pełnym zasobie baz danych naszej Biblioteki (https://up.lublin.pl/nauka/biblioteka/zasoby/bazy-danych/)