Postępowanie habilitacyjne dr. Bartosza Sołowieja
HARMONOGRAM POSTĘPOWANIA HABILITACYJNEGO
1. |
11 marca 2015 roku – do Centralnej Komisji do spraw Stopni i Tytułów wpłynął wniosek dr. Bartosza Sołowieja o przeprowadzenie postępowania habilitacyjnego w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
2. |
11 marca 2015 roku – wszczęto postępowanie habilitacyjne dr Bartoszowi Sołowiejowi w dziedzinie nauki rolnicze w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
3. |
25 marca 2015 roku Rada Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie podjęła uchwałę w sprawie powołania: prof. dr hab. Zbigniew Dolatowski na recenzenta w postępowaniu o nadanie dr Bartoszowi Sołowiejowi stopnia doktora habilitowanego nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia |
4. |
20 kwietnia 2015 roku do Dziekana Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wpłynęła decyzja Centralnej Komisji do spraw Stopni i Tytułów, która na podstawie art.18 a ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 14 marca 2003 r. o stopniach naukowych i tytule naukowym oraz o stopniach i tytule w zakresie sztuki (Dz. U. z 2014 r., poz. 1852), powołała Komisję habilitacyjną, w skład której weszli: 1. przewodniczący Komisji – prof. dr hab. Erwin Wąsowicz – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 2. sekretarz Komisji – dr hab. Dariusz Stasiak – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 3. recenzent – prof. dr hab. Bogusław Staniewski – Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie 4. recenzent – prof. dr hab. Jacek Domagała – Uniwersytet Rolniczy w Krakowie 5. recenzent – prof. dr hab. Zbigniew Dolatowski – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 6. członek komisji – dr hab. Antoni Pluta – SGGW w Warszawie 7. członek komisji – dr hab. Urszula Gawlik-Dziki – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
5. 5. |
20 kwietnia Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie powiadomiła: prof. dr hab. Ryszarda Amarowicza i dr hab. Anetę Wojdyło o decyzji Centralnej Komisji o powołaniu na recenzenta w postępowaniu o nadanie dr Bartoszowi Sołowiejowi stopnia doktora habilitowanego nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia |
6. 6. |
28 maja wpłynęła ocena w zakresie oceny dorobku naukowego, dydaktycznego i organizacyjnego dr Bartosza Sołowieja opracowana przez prof. dr hab. Zbigniewa Dolatowskiego |
7. 7. |
29 maja wpłynęła ocena w zakresie oceny dorobku naukowego, dydaktycznego i organizacyjnego dr Bartosza Sołowieja opracowana przez prof. dr hab. Bogusława Staniewskiego |
8. 8. |
01 czerwca wpłynęła ocena w zakresie oceny dorobku naukowego, dydaktycznego i organizacyjnego dr Bartosza Sołowieja opracowana prof. dr hab. Jacka Domagałę |
9. 9. |
18 czerwca 2015 roku odbyło się posiedzenie komisji habilitacyjnej, gdzie w jednomyślnym jawnym głosowaniu jednoznacznie pozytywnie zaopiniowano wniosek o nadanie dr Bartoszowi Sołowiejowi stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych, dyscyplinie technologia żywności i żywienia oraz podjęto uchwałę w sprawie przeprowadzenia postępowania habilitacyjnego dr Bartoszowi Sołowiejowi w dziedzinie nauk rolniczych, dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
10. 10. |
30 czerwca 2015 roku przedstawienie Radzie Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie uchwały komisji habilitacyjnej w sprawie nadania stopnia doktora habilitowanego dr Bartoszowi Sołowiejowi wraz z uzasadnieniem i pełną dokumentacją postępowania habilitacyjnego |
11. 11. |
30 czerwca 2015 roku podjęcie przez Radę Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie Uchwały o nadaniu stopnia doktora habilitowanego dr Bartoszowi Sołowiejowi |
DOKUMENTY
- Uchwała Rady Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii, UP w Lublinie [1]
- Autoreferat
- Recenzja [ 1 | 2 | 3 ]
- Uchwała Rady Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii, UP w Lublinie