NABÓR – Panel z pracodawcami pt. „Rozwój kariery zawodowej w kontekście wyzwań zrównoważonego rozwoju w produkcji żywności”
NABÓR – Panel z pracodawcami pt. „Rozwój kariery zawodowej w kontekście wyzwań zrównoważonego rozwoju w produkcji żywności” dla studentów/ek I roku (I i II stopień) kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka
05-05-2025
W związku z realizowanym projektem „Efektywne kształcenie specjalistów dla branż kluczowych” nr FERS.01.05-IP.08-0043/23 współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Plus z programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego, informujemy o rozpoczynającej się rekrutacji do udziału w panelu z pracodawcami pt. „Rozwój kariery zawodowej w kontekście wyzwań zrównoważonego rozwoju w produkcji żywności” dla studentów/ek pierwszego roku, I i II stopnia studiów stacjonarnych kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka (nabór 2024/2025).
Czas i miejsce panelu: 14.05.2025 r. (środa) w godz. 10.00-14.15, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Skromna 8, aula B).
Plakat wydarzenia – POBIERZ
Dokumenty rekrutacyjne – POBIERZ
Regulamin rekrutacji i uczestnictwa studentów i studentek studiów I i II stopnia studiów stacjonarnych zmodyfikowanego kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka UPL (nabory: 2024/2025, 2025/2026, 2026/2027) do zadań: 3,4 POBIERZ
Rekrutację prowadzimy do dn. 09.05.2025 r.
W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z Biurem projektu:
Pani Katarzyna Karwat, tel. 81 445 66 78, e-mail: ,
ul. Akademicka 13, Lublin (REKTORAT UPL), III piętro, pokój 473.