Powołanie Komisji Rekrutacyjnej
Na podstawie § 2 ust. 1 Uchwały nr 53/2018-2019 z dnia 29.03.2019 r. w sprawie warunków i trybu rekrutacji do Szkoły Doktorskiej „Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych” prowadzonej przez Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie w roku akademickim 2019/2020 powołana została Komisja Rekrutacyjna w następującym składzie:
1.Dr hab. Katarzyna Ognik prof. uczelni – Dyrektor Szkoły Doktorskiej – Przewodniczący Komisji
2.Dr hab. Paweł Glibowski prof. uczelni – dyscyplina Technologia żywności i żywienia
3.Dr hab. Aneta Nowakiewicz prof. uczelni – dyscyplina Weterynaria
4.Prof. dr hab. Halina Smal – dyscyplina Rolnictwo i ogrodnictwo
5.Dr hab. Bożena Kiczorowska prof. uczelni – dyscyplina Zootechnika i Rybactwo
6.Mgr Agnieszka Czarnecka – Lektor języka angielskiego
7.Mgr Daniel Opydo – Lektor języka angielskiego
8.Mgr inż. Urszula Polak – Sekretarz Komisji Rekrutacyjnej
Zadania Komisji Rekrutacyjnej określa Uchwała nr 53/2018-2019 z dnia 29.03.2019 r. Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie