Postępowanie habilitacyjne dr Marioli Samsonowicz
Harmonogram Postępowania Habilitacyjnego dr Marioli Samsonowicz
30 stycznia 2019 r. |
Wniosek dr Marioli Samsonowicz do Centralnej Komisji do Spraw Stopni i Tytułów o przeprowadzenie postępowania habilitacyjnego w dziedzinie nauk rolniczych, w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
1 lutego 2019 r. |
Wszczęcie przez Centralną Komisję do Spraw Stopni i Tytułów postępowania habilitacyjnego dr Marioli Samsonowicz w dziedzinie nauk rolniczych, w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
20 lutego 2019 r. |
Podjęcie przez Radę Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie uchwały w sprawie powołania dr hab. Michała Świecy prof. UP na recenzenta w postępowaniu o nadanie dr Marioli Samsonowicz stopnia doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
8 kwietnia 2019 r. |
Wpłyniecie do Dziekana Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie decyzji Centralnej Komisji do Spraw Stopni i Tytułów o powołaniu w dniu 1 kwietnia 2019 r., na podstawie art. 18a ust. 5 ustawy z dnia 14 marca 2003 r. o stopniach naukowych i tytule naukowym oraz o stopniach i tytule w zakresie sztuki (Dz. U. z 2017 r. poz. 1789), Komisji habilitacyjnej w celu przeprowadzenia postepowania habilitacyjnego dr Marioli Samsonowicz, w składzie: 1. przewodniczący Komisji – prof. dr hab. Teresa Fortuna -Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie 2. sekretarz Komisji – dr hab. Joanna Stadnik prof. UP – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 3. recenzent Komisji – prof. dr hab. Ryszard Amarowicz – Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie 4. recenzent Komisji – dr hab. Antoni Szumny prof. UPWr – Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 5. recenzent Komisji – dr hab. Michał Świeca prof. UP – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 6. członek Komisji – dr hab. n. o zdr. Joanna Suliburska – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 7. członek Komisji – dr hab. Tadeusz Paszko prof. UP – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
17 kwietnia 2019 r. |
Powiadomienie przez Dziekana Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie ww. osób o powołaniu ich w skład Komisji w postępowaniu habilitacyjnym dr Marioli Samsonowicz oraz przekazanie dokumentacji sprawy |
23 maja 2019 r. |
Wpłynięcie recenzji sporządzonej przez dr hab. Michała Świecę prof. UP |
25 maja 2019 r. |
Wpłynięcie recenzji sporządzonej przez prof. dr hab. Ryszarda Amarowicza |
27 maja 2019 r. |
Wpłynięcie recenzji sporządzonej przez dr hab. Antoniego Szumnego prof. UPWr |
19 czerwca 2019 r. |
Posiedzenie Komisji habilitacyjnej w niepełnym składzie |
19 czerwca 2019 r. |
Przekazanie Dziekanowi Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie dokumentacji postępowania habilitacyjnego: recenzji osiągnięć naukowych, protokołu z posiedzenia Komisji habilitacyjnej, uchwały Komisji, uzasadnienia do uchwały i harmonogramu prac Komisji |
26 czerwca 2019 r. |
Podjęcie przez Radę Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie uchwały o nadaniu dr Marioli Samsonowicz stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych, w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
DOKUMENTY: