Kierunek BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI otrzymał pozytywną ocenę programową wydaną przez Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej
Miło mi poinformować, że kierunek studiów bezpieczeństwo i certyfikacja żywności otrzymał pozytywną ocenę programową wydaną przez Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej.
Pragnę złożyć serdeczne podziękowania za współpracę, zaangażowanie i trud włożony w proces akredytacji kierunku bezpieczeństwo i certyfikacja żywności, szczególnie Prodziekanom: prof. Bożenie Kiczorowskiej i prof. Andrzejowi Junkuszewowi oraz Przewodniczącemu Rady Programowej Kierunku – dr. hab. Piotrowi Domaradzkiemu, prof. uczelni i członkom Rady Programowej Kierunku, Dyrektorom i Kierownikom Jednostek, Pracownikom Katedry Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych oraz pracownikom zaangażowanym w kształcenie na kierunku, jak też Pani Koordynator Dziekanatu Wydziału Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki – mgr inż. Monice Ciastek i pracownicom Dziekanatu oraz wszystkim pracownikom uczelni biorącym udział w akredytacji.
Pięknie dziękuję również osobom z otoczenia społeczno-gospodarczego, Przewodniczącej – Pani Marcie Wnęk i członkom Wydziałowej Rady Samorządu Studentów, studentkom i studentom za zaangażowanie i cenne rady dotyczące programu kształcenia.
Dziekan
Wydziału Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki
prof. dr hab. Brygida Ślaska