Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
20-950 Lublin, ul. Akademicka 13
Kierownik: prof. dr hab. Anna Litwińczuk, profesor zwyczajnytel. 81-445-67-84
e-mail:
anna.litwinczuk@up.lublin.plJednostki podległe
Profesorowie zwyczajni
- prof. dr hab. Joanna Barłowska, profesor zwyczajny, tel. 81-445-68-63
e-mail: joanna.barlowska@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych
Profesorowie nadzwyczajni
- dr hab. Aneta Brodziak, profesor nadzwyczajny, tel. 81-445-67-04
e-mail: aneta.brodziak@up.lublin.pl - dr hab. Piotr Domaradzki, profesor nadzwyczajny, tel. 81-445-65-94
e-mail: piotr.domaradzki@up.lublin.pl / Pracownia Instrumentalnej Analizy Żywności - dr hab. Jolanta Król, profesor nadzwyczajny, tel. 81-445-68-22
e-mail: jolanta.krol@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych - dr hab. Piotr Skałecki, profesor nadzwyczajny, tel. 81-445-65-69
e-mail: skalka_p@op.pl
Adiunkci
- dr hab. Monika Kędzierska-Matysek, adiunkt, tel. 81-445-68-56
e-mail: monika.matysek@up.lublin.pl / Pracownia Instrumentalnej Analizy Żywności - dr Anna Teter, adiunkt, tel. 81-445-68-56
e-mail: anna.wolanciuk@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych
Asystenci
Pozostali pracownicy