Zarządzanie Jakością w Produkcji Roślinnej – st. stac. II stopnia
Semestr I
Genetyczne doskonalenie roślin
Projakościowa uprawa roli i roślin
Chemizacja a jakość płodów ogrodniczych
Biologiczne zanieczyszczenia surowców roślinnych
Ekonomia menadżerska (hum.-społ.)
Przedsiębiorczość (hum.-społ.)
Przedmiot do wybory BLOK A – Jakość surowców roślinnych a stan środowiska
Przedmiot do wybory BLOK A – Właściwości odżywcze i lecznicze warzyw i ziół
Przedmiot do wybory BLOK A – Ekologia zapylania roślin uprawnych
Przedmiot do wybory BLOK B – Fizjologia rozwoju i plonowania roślin
Przedmiot do wybory BLOK B – Produkty pszczele i apiterapia
Przedmiot do wybory BLOK B – Ekofizjologia
Język obcy specjalistyczny – angielski
Język obcy specjalistyczny – francuski
Język obcy specjalistyczny – niemiecki
Język obcy specjalistyczny – rosyjski
Wychowanie fizyczne
Semestr II
Ocena jakości surowców roślinnych
Wdrażanie i dokumentowanie SZJ
Higiena surowców roślinnych
Systemy jakości w produkcji podstawowej
Przedmiot do wybory 1 BLOK C – Badania marketingowe
Przedmiot do wybory 1 BLOK C – Zarządzanie projektami
Przedmiot do wybory 2 BLOK C – Zarządzanie zespołem
Przedmiot do wybory 2 BLOK C – Zarzązdanie ryzykiem
Przedmiot do wybory 1 BLOK D (hum.-społ) – Zarządzanie strategiczne
Przedmiot do wybory 1 BLOK D (hum.-społ) – Etyka w działalności gospodarczej
Przedmiot do wybory 1 BLOK E – Ekologiczna produkcja owoców i warzyw
Przedmiot do wybory 1 BLOK E – Zapewnienie jakości materiału szkółkarskiego
Przedmiot do wybory 1 BLOK E – Fizjologiczne choroby roślin ogrodniczych
Przedmiot do wybory 1 BLOK E – Przechowywanie a jakość roślin ozdobnych
Przedmiot do wybory 2 BLOK E – GMO a bezpieczeństwo żywności
Przedmiot do wybory 2 BLOK E – Integrowana ochrona roślin
Przedmiot do wybory 2 BLOK E – Interakcje owad – roślina
Przedmiod ogólnouczelniany do wyboru
Semestr III
Towaroznawstwo produktów roślinnych
Statystyczne sterowanie proesem
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności
Przedmiot do wybory 1 BLOK F – Zanieczyszczenia surowców roślinnych
Przedmiot do wybory 1 BLOK F – Przechowywanie owoców i warzyw
Przedmiot do wybory 2 BLOK F – Opakowania owoców i warzyw
Przedmiot do wybory 2 BLOK F – Współczesne trendy w produkcji owoców i warzyw
Przedmiot do wybory BLOK G – Zarządzanie marką
Przedmiot do wybory BLOK G – Ekonomika jakości
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Akademicka 13
20-950 Lublin
tel. (+ 81) 445-65-05