Zapraszamy do udziału w II Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Naukowo o Żywieniu”,
która odbędzie się online poprzez platformę ZOOM dnia 19 czerwca 2021 roku.

Organizatorami konferencji jest Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Nauk o Żywności
i Biotechnologii, SKN Dietetyków UP w Lublinie oraz EduNutrica.pl.

Podczas konferencji można zaprezentować własne prace badawcze oraz przeglądowe w formie wystąpienia ustnego lub posteru.
Tematyka konferencji:
– dietetyka i żywienie człowieka
– technologia żywności
– mikrobiologia żywności
– bezpieczeństwo żywności
– biochemia i chemia żywności
– nowe produkty spożywcze, super food oraz suplementy diety
 
Konferencja przeznaczona jest dla studentów, doktorantów oraz młodych naukowców.
Uczestnik może być autorem/współautorem maksymalnie 2 prac. Każda kolejna wiąże się z dodatkową opłatą.

Organizatorzy przewidują nagrodzenie 3 najlepszych wystąpień ustnych oraz 3 najlepszych posterów.
Po konferencji planowane jest wydanie książki abstraktów w formie elektronicznej.

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat uczestnictwa biernego lub czynnego w formie papierowej wraz
z materiałami konferencyjnymi w formie paczki, która zostanie wysłana na podany przez uczestnika
w formularzy rejestracyjnym adres. Paczki zostaną wysłane w ciągu 14 dni od dnia wydarzenia.
Dodatkowo każdy uczestnik otrzyma zniżkę na zakup programu dietetycznego Make Me Diet.

Zapraszamy na stronę internetową konferencji, gdzie można opłacić uczestnictwo poprzez wygodne płatności online.
 
Link do strony konferencji: https://konferencja-naukowoozywieniu.pl/