Konkurs otwarty na stanowisko asystenta w Katedrze Biochemii i Chemii Żywności
Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
ogłasza konkurs otwarty
na stanowisko asystenta
w Katedrze Biochemii i Chemii Żywności
Kandydat powinien spełniać następujące warunki:
- Wykształcenie wyższe – ukończone studia magisterskie na kierunku technologia żywności i żywienia, inżynieria przemysłu spożywczego lub pokrewnych;
- Średnia ze studiów magisterskich nie niższa niż 4,5;
- Udokumentowany dorobek publikacyjny z zakresu nauk o żywności, w tym
w czasopismach z listy JCR; - Doświadczenie w pracy w laboratorium;
- Aktywna działalność naukowa i popularno-naukowa;
- Doświadczenie w prowadzeniu zajęć dydaktycznych;
- Doświadczenie w realizowaniu projektów badawczych;
- Umiejętność obsługi programów pakietu MS Office oraz programu Statistica;
- Znajomość języka angielskiego minimum na poziomie B2 potwierdzona certyfikatem;
- Biegła znajomość języka polskiego w mowie i piśmie (prowadzenie zajęć dydaktycznych w języku polskim);
Wykaz wymaganych dokumentów:
- Podanie o zatrudnienie skierowane do JM Rektora, życiorys, kwestionariusz osobowy (formularz kwestionariusza do pobrania ze strony internetowej Uczelni)
- Odpis dyplomu ukończenia studiów
- Kopia certyfikatu językowego
- Oświadczenie o spełnianiu wymagań art. 109, ust. 1 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym, z późn. zm.
- Oświadczenie, że UP w Lublinie będzie podstawowym miejscem pracy w przypadku wygrania konkursu
- Zgoda na przetwarzanie danych osobowych
Dokumenty potwierdzające posiadane kwalifikacje i umiejętności należy składać w Dziekanacie Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii UP w Lublinie, ul. Skromna 8 pok. 17 (tel. 462-33-88) w terminie do dnia 30.10.2021 r.
Szczegóły dotyczące zakresu prowadzonych prac naukowo badawczych można uzyskać w Katedrze Biochemii i Chemii Żywności; ul. Skromna 8 (tel. 462-33-23).