Dr hab. Anna Krzepiłko, Associate Professor

Faculty of Food Science and Biotechnology
phone no. (+48) 81-462 33 66
e-mail:

Characteristics of the conducted research

  1. Iodine biofortification of crops
  2. Biological activity of plant extracts
  3. Effect  of nanoparticles on  microorganisms

Publications

  1. Chemical composition, antioxidant and antimicrobial activity of raspberry, blackberry and raspberry-blackberry hybrid leaf buds. Anna Krzepiłko, Roman Prażak, Agata Święciło. Molecules (Basel,Online) 2021 Vol. 26 Issue 2 Article number 327, il. bibliogr. sum. DOI: 10.3390/molecules26020327
  2. Oddziaływanie ekstraktów roślinnych na drobnoustroje.  Anna Krzepiłko, Monika Kordowska-Wiater, Bożena Sosnowska, Monika Pytka. Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 112 s, il. bibliogr. DOI: 10.24326/mon.2020.4